Jsou lidé, kteří prostě nedají na pivo dopustit a kteří zároveň, jak už se stalo dávno tradicí, upřednostňují točené pivo před lahvovým, o tom plastovém už ani nemluvě. Jenže ti, kdo nedají na točené pivo dopustit, to mají v posledních letech pořád těžší a těžší. Plné hospody, ve kterých se kdysi točila desítka za dvě padesát, už jsou dávno minulostí, a dnes aby byl člověk pomalu zbohatlíkem, když si chce někam do hospody zajít. A to aby si ještě odbíhal na cigaretu před hospodu, pokud mu tedy vrchní věří, že toho takový host nezneužije k útěku bez placení. A ani to není pořád ještě to nejhorší, protože máme doposud v živé paměti i dobu, kdy se do hospod kvůli koronaviru nesmělo vůbec.A co má dělat ten, kdo by si rád dal jedno točené, nebo třeba i více točených, ale na hospodu prostě nemá? Nebo by na ni třeba i měl, jenže ho tam třeba manželka nepustí z obavy, aby se tam její choť nedal do party s nějakými pochybnými existencemi?Jakkoliv by se to dalo považovat za problém, vlastně v tom žádná potíž není. Protože se dnes prodává výčepní technika a všechno další, co je třeba k péči o čepované pivo, a to i včetně náhradních dílů, komukoliv, kdo o to má zájem. A tak si každý může zřídit improvizovanou hospodu třeba i u sebe doma, na chatě, v garáži, prostě kde je libo. A mosazná výčepní hlava a patentované výčepní kohouty T-RETRO Gastroserver učiní iluzi hospody ještě dokonalejší, na rozdíl od laciných atrap pochybného původu, a suché nebo vodní chlazení zajistí kvalitu moku.A tak je stále více těch, kdo mají zkrátka svoji vlastní ‚hospodu‘ jenom sami pro sebe. Protože je to nejen výhodné, ale vlastně i docela pohodlné. Protože kdo by se vlastně někam vláčel, když nemusí, když může mít všechno i doma po ruce?A nevýhody? Ty jsou tu vlastně jenom dvě. V první řadě ta, že může manželka lehce dohlížet na to, kolik toho její choť vypije, a jednak ta, že tu často přece jenom chybí kamarádi z mokré čtvrti. Protože se nedá počítat s tím, že by nám manželky dovolily tahat si takové otrapy večer co večer domů.